Nature

Triathlon Challenge de l'Ourthe

 
 
vanaf €95,00
Organisator:
Inschrijvingen mogelijk tem 16-08-2020.

TRIATHLON CHALLENGE DE L'OURTHE

zaterdag : 1k swim / 70k bike / 12k run 

zondag : 1k swim / 30k MTB / 11k trailrun


Facebook Sportevents   Twitter Sportevents   Instagram Sportevents   Vimeo Sportevents

Officiële webpagina van de Triathlon Challenge de l'Ourthe. Dit evenement maakt deel uit van de TriNatura Series


De 1ste en enigste editie staat gepland het laatste weekend van augustus 2020. Neem deel aan de non drafting race op zaterdag  of aan de off-road race op zondag. De echte bikkels nemen natuurlijk aan beiden deel! 


Bekijk de specifieke COVID-19 maatregelen voor dit event hieronder bij "Event informatie".


Tarieven:

Inschrijven kan enkel online via Larssie en volgens onderstaande prijzentabel (prijs oplopend naargelang aantal ingeschreven deelnemers). Het loont dus om je snel in te schrijven!1ste 50 

51 - 200

Challenge (zat + zon)

zaterdag / non drafting

€85

€95

€175

zondag / off-road

€85

€95

€175

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Larssie.com


Bekijk event op FacebookVervoeg de fantastische Sportevents Crew

Parcours

U kan hieronder van zodra beschikbaar de verschillende parcoursen terugvinden.


Zaterdag Triathlon non drafting

Zwemmen: 1000m (2ronden) in het stuwmeer van Nisramont.

Fietsen: 70km met ruim 1500m+. Aanloopstrook + 2 rondes met in elke ronde Côte de Filly (3km, gem. 4,5%), Muur van Maboge (3km, gem. 6%, max. 21%) en Côte de Warempage (2,7km, gem. 4%). 

Lopen: 12km relatief vlak. 


Profiel 1 fietsronde:Zondag Off-road triathlon

Zwemmen: 1000m (2ronden) in het stuwmeer van Nisramont.

MTB: 30km met ongeveer 1000m+. Technisch uitdagend parcours, voor de geoefende bikers! 

Trailrun: 11km met 350m+.


De GPX is downloadbaar vanaf 22/08/2020.


* De parcoursen zijn steeds onder voorbehoud en kunnen in de aanloop naar de wedstrijd nog aan wijzigingen onderworpen worden.

Praktische informatie


 • Covid-19 Maatregelen

  Tot nader order voorzien wij volgende Covid-19 maatregelen voor dit event:

  1. Een gereduceerd aantal deelnemers per afstand (snel inschrijven is dus de boodschap!) 
  2. Indien het event niet toch kan doorgaan wegens een heropflakkering van COVID-19 geldt 100% refund van het inschrijvingsgeld. 
  3. Geen daginschrijvingen meer.
  4. Bevoorradingen zijn er enkel indien het voor de deelnemers onmogelijk is om de afstand af te leggen in autonomie. 
  5. Geen eindbevoorrading.
  6. Geen douches en bewaring sporttassen.
  7. Geen podium ceremonie. 

  Dankzij deze maatregelen zijn we ervan overtuigd dat we voldoen aan alle eisen en dat de beleving op onze wedstrijden zeker en vast niet veel moeten inboeten aan vroeger.

 • Adres - Bereikbaarheid - Parking

  Ons basiskamp is het voetbalterrein van Bérismenil. De finish, T2 & wedstrijdsecretariaat bevinden zich hier. Bérismenil is een deelgemeente van La Roche en ligt op 45min van Luik, 1u35min van Brussel en 1u50min van Antwerpen. Parkeren kan enkel in de straat aan de andere kant van de grote baan La Roche – Houffalize. Het is absoluut verboden om te wild te parkeren. Dit kan het goede verloop van de wedstrijd in het gedrang brengen.  De start is aan de barrage van Nisramont. U fietst het best naar de start (8km waarvan de laatste 4km afdaling). Reken op een 20 minuutjes fietsen. U kunt voor de start een persoonlijke zak afgeven met bv een thermojas, die we terug naar boven in Bérismenil brengen. Ook voor eventuele wetsuits voorzien wij een zak die we meenemen naar Bérismenil.  • Dagindeling - Uurschema

  Zaterdag 29 augustus 2020 (triathlon road)

  06.30 - 07.30: Secretariaat Bérismenil open – afhalen nummers. Hier ontvangt u uw borstnummer en timing chip.
  06.30 - 07.30
  : Wisselzone 2 voetbal Bérismenil open voor plaatsen loopschoenen
  07.00 - 07.45
  : Wisselzone 1 barrage Nisramont open voor plaatsen fiets
  08.00: Start 
  15.00: Einde event

  De timing chip dient verplicht te worden ingeleverd bij aankomst. 

  Ophaling van het materiaal uit de wisselzone gebeurt ten vroegste vanaf 12u. We vragen respect voor de collega’s en deze niet te hinderen tijdens het ophalen van uw materiaal.


  Zondag 30 augustus 2020 (triathlon off-road)

  06.30 - 07.30: Secretariaat Bérismenil open – afhalen nummers. Hier ontvangt u uw borstnummer en timing chip.
  06.30 - 07.30
  : Wisselzone 2 voetbal Bérismenil open voor plaatsen loopschoenen
  07.00 - 07.45
  : Wisselzone 1 barrage Nisramont open voor plaatsen MTB
  08.00: Start 
  15.00: Einde event

  De timing chip dient verplicht te worden ingeleverd bij aankomst. 

  Ophaling van het materiaal uit de wisselzone gebeurt ten vroegste vanaf 12u. We vragen respect voor de collega’s en deze niet te hinderen tijdens het ophalen van uw materiaal.

 • Aanmeldingsprocedure

  Borstnummers worden vooraf niet opgestuurd en kunnen enkel afgehaald worden op het wedstrijdsecretariaat op de dag van de wedstrijd. Je startnummer krijg je enkele dagen voor het event gemaild en je kan deze ook bekijken op de deelnemerslijst die gelijktijdig met de mailing online komt. 

  De eventuele extra’s die je bestelde krijg je samen met je startnummer mee.

  Het is mogelijk om startbewijzen van familie en/of vrienden af te halen. Eventuele last minute veranderingen van afstand dien je te melden aan het secretariaat. Zie ‘Dagindeling – Uurschema' voor de openingsuren van het wedstrijdsecretariaat.

  Bij vermelding van je startnummer ontvang je een enveloppe met daarin:

  • 1 wegwerp borstnummer – deze dient bij het fietsen achteraan te worden gedragen en bij het lopen vooraan (gebruik een heupgordel).
  • 1 stuurbord/fietssticker.
  • 1 badmuts.
  • 1 timingchip met velcro enkelband - deze dient aan de enkel bevestigd te worden. Na de wedstrijd moet deze chip terug afgegeven worden.
  • Spanbandjes voor stuurbord vast te maken.
  • 1 genummerde plastic zak voor eventuele overtollige kledij van voor de start. Deze zak wordt terug naar de wisselzone in Bérismenil gebracht door de organisatie en kan pas na de wedstrijd afgehaald worden bij het uitchecken van het materiaal. 
  • 1 genummerde plastic zak voor de wetsuit. Deze zak wordt terug naar de wisselzone in Bérismenil gebracht door de organisatie.
 • Wisselen van naam, afstand en/of annuleren

  Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Larssie account. Je doet dit dus helemaal zelf!

  Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

  Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

  Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

 • Douches - Kleedkamers

  Omwille van de Covid-19 maatregelen zijn er geen douches of bewaring sporttassen voorzien.

 • Ongevallenverzekering

  Deelnemers zijn standaard NIET verzekerd voor lichamelijke ongevallen. Er kan optioneel één aangekocht worden aan 5 euro. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer voor, tijdens en na de wedstrijd.

 • Goede doel Think Pink

  De organisatie steunt het goede doel THINK PINK, de nationale borstkanker campagne. Bij uw inschrijving kunt u een donatie doen hiervoor.  Als nationale borstkankercampagne vraagt Think Pink meer aandacht voor borstkanker en financiert de organisatie wetenschappelijk onderzoek rond de meest voorkomende kanker bij vrouwen. 1 vrouw op 8 krijgt borstkanker. Elk jaar horen meer dan 10.500 mensen dat ze borstkanker hebben. Vrouwen én mannen, want 1 lotgenoot op 100 is een man. Elke dag sterven 7 lotgenoten aan de ziekte.


  BEWEGEN GEEFT LEVEN

  Wat veroorzaakt borstkanker? Daarnaar voeren wetenschappers voortdurend onderzoek uit. Onderzoek bewees al dat gezonde voeding en voldoende bewegen het risico op borstkanker kunnen terugdringen. Daarom hecht Think Pink zo veel belang aan bewegen: het is een belangrijke preventiemaatregel, maar speelt ook een cruciale rol tijdens het herstel.


  THINK PINK GEEFT BORSTKANKER GEEN KANS

  Als nationale borstkankercampagne heeft Think Pink vier duidelijke doelstellingen:

  • Informeren over borstkanker
  • Sensibiliseren over het belang van screening
  • Innovatief en heel concreet wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker financieren
  • Zorg- en nazorgprojecten ondersteunen

  Die doelstellingen maakt Think Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

  Meer info vind je op think-pink.be  

 • Fotoservice

  Een foto selectie kan je enkele dagen na het event terugvinden op onze Facebook pagina. Deze kan iedereen bekijken, ook diegene die GEEN facebook account hebben.


 • Organisatie

  De organisatie is in handen van Sportevents, bvba.

  Dit event maakt deel uit van de Triathlon Series.

 • Overnachten / Logement

  Vakantiehuis Nisramont

  In Nisramont op 10km Van La Roche en 13km van Houffalize ligt dit exclusief vakantiehuis voor 10-12 personen. Deze nieuwbouw villa van 2013 is een echt pareltje. Er zijn 6 kamers van twee personen beschikbaar elk met eigen toilet en douche. 


  Vayamundo Houffalize

  Even ontsnappen aan het hectische leven: dat kan nergens beter dan in de Ardennen. In Vayamundo Houffalize kom je helemaal tot rust in de natuur, of zoek je net het avontuur op, tijdens spectaculaire arrangementen voor groepen en families. De club werd onlangs volledig gerenoveerd: kamers, restaurants, en inkomhal werden in een nieuw jasje gestopt, terwijl een nagelnieuwe fitness en wellnessruimte het geheel compleet maakt. Dàt is geniéten! Reserveer via contactcenter@vayamundo.be of per telefoon op 078 156 100.

  Vayamundo Houffalize Ol Fosse d’Outh 1 6660 Houffalize Tel.: 0032 (0)78 156 100 Website: www.vayamundo.be


  B&B Au Canard

  Op zoek naar rust? Welkom in “Au Canard” te Maboge aan de voet van de muur van Maboge, in het dal van de Ourthe. Op 6km van La Roche en Ardenne. “Au Canard”, waar rust, gezelligheid, authenticiteit en genieten centraal staan.


  Camping Buitensport

  Deze gezellige camping ( met 10 houten bungalows ) is net buiten Houffalize gelegen en is gans het jaar open. DE plaats als U een beperkt budget hebt - Camping buitensport 


  Cabin in the woods

  In een doodlopende straat aan de rand van het bos kan je onze 'Cabin in the woods' vinden die geschikt is voor 6 personen. Aan de voorkant van de cabin is er een zonnig terras met plaats voor 2 auto's om te parkeren. Achter het huis heb je zicht op de vallei van de Ourthe. Dit is een zeer mooie plek om 's morgens te ontbijten. Je kan ons vinden op 1,5 km van het centrum van Houffalize, de supermarkt, de bakker,... . Het is de perfecte uitvalbasis voor alle Sportevents in de buurt. 


  La Laiterie

  Herberg La Laiterie is de thuisbasis van Brandsport, hun activiteiten worden georganiseerd vanuit deze herberg die prachtig gelegen is midden in de bossen van de Belgische Ardennen. U vindt deze gezellige Auberge ‘La Laiterie’ net buiten het dorpje Mierchamps, zo’n 7 km ten zuiden van La Roche-en-Ardenne. Het pand dankt zijn naam aan zijn vroegere functie: de lokale ‘melkfabriek’ ofwel Laiterie. 


  Les 5 Ourthes

  In de laatste beschermde ligging van de Ardennen, te Nadrin, ligt het hotel met luxekamers Les 5 Ourthes. U droomt rust te hebben en wandelingen te maken, vissen, klimmen, kayaken, gastronomie en zo veel meer? Dan is Les 5 Ourthes uw keuze.


  Au Petit Canard

  In het hart van de Ardennen tussen La Roche-en-Ardenne en Houffalize, waar kabouters zich thuis voelen, ligt Achouffe. Daar bevindt zich “Au Petit Canard”. Een gezellig Ardens vakantiehuisje voor 4 personen op wandelafstand van Brasserie d’Achouffe waar de lekkere bieren La Chouffe, Mc Chouffe, Chouffe Houblon worden gebrouwen.


   Les Cabanes de Rensiwez

  Zet de tijd even stil, laat je verbeelding spreken en geniet een weekend of langer in een hut van Rensiwez. De hutten zijn sfeervol en gezellig voor twee, een thuis als basis om erop uit te trekken of gewoon te blijven, van de natuur te genieten en tot rust te komen." Deze hutten zijn uitgerust als kleine huisjes: een houtkachel, een kitchenette, enz. Sommige beschikken zelfs over een sauna of houtgestookte jacuzzi. We bieden ook kampeerplaatsen aan. Tijdens uw verblijf staat het personeel steeds klaar om het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken en waar mogelijk, komen ze aan uw wensen tegemoet : een afvaart van de Ourthe, mountainbiken, wandeltochten, enz. Voor reservaties : Klik hier Event informatie


 • Startprocedure

  De start bevindt zich aan de barrage van Nisramont. Dit is 8km verder en deelnemers rijden hier best met de mountainbike heen. U vertrekt richting Houffalize en na 4km ziet u een bord naar rechts « Barrage de Nisramont ». Dit is een afdaling van 4km naar de barrage.

  Het zwemmen is in het meer van Nisramont. Er wordt gestart vanop de oever en tegenwijzerzin gezwommen (boeien langs rechts ronden). Er kan niet ingezwommen worden. Bij een watertemperatuur van 23°C of hoger wordt een wetsuit verboden. Bedraagt de watertemperatuur 16°C of lager, is een wetsuit verplicht. De watertemperatuur wordt de dag voor de wedstrijd gemeten en meegedeeld via sociale media en SMS.

 • Tijdslimieten

  Zaterdag Triathlon non-drafting

  Na Zwemmen: 30min

  Na fietsen: 3h45

  Finish: 5h30


  Zondag Triathlon Off-road

  Na Zwemmen: 30min

  Na MTB: 3h45

  Finish: 5h30


  Indien u deze limiettijden niet haalt zal u de wedstrijd niet kunnen verderzetten.

 • Tijdsregistratie / Live coverage

  Bij aanmelding op het wedstrijdsecretariaat ontvang je een timingchip + velcro enkelband. Deze dien je stevig te bevestigen aan je enkel voor de start van de wedstrijd. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

  Controlepunten liggen verspreid over het parcours. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.

  Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van Raceresult door te klikken op de “live coverage” balk die zichtbaar bovenaan deze website komt tijdens het event. Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

  Vergeet zeker niet je chip en enkelband terug in te leveren na de wedstrijd!

 • Podium / Prijzenpot

  Rekeninghoudend met de huidige hygiënevoorschriften is er geen podiumceremonie voor dit event.

 • Bevoorradingen

  Meer info volgt

 • Toeschouwers

  Supporters kunnen komen kijken naar de start aan het meer van Nisramont. U kan de deelnemers vervolgens tijdens de fietsproef zien in Maboge (La Roche). De rest van de wedstrijd is best te volgen in Bérismenil. Hier is de wisselzone en de aankomst.

  Tijdens het event zal er ook een live timing voorzien worden zodat de supporters hun favoriete atleten kunnen volgen.Reglementen


 • Wetsuit

  Bij een watertemperatuur van 23°C of hoger wordt een wetsuit verboden. Bedraagt de watertemperatuur 16°C of lager, is een wetsuit verplicht. De watertemperatuur wordt de dag voor de wedstrijd gemeten en meegedeeld via sociale media en SMS.

 • Prijzenbarema

  Meer info volgt

 • Non Drafting

  De triathlon op zaterdag is een non-drafting wedstrijd.

  STAYERREGLEMENT EN STRAFPROCEDURE VOOR NON DRAFTING RACES

  De draftzone is 15m van het voorwiel tot aan jouw voorganger zijn achterwiel. Dit is dubbel zo lang dan bij een VTDL wedstrijd. Bij het inhalen/passeren van een voorganger hebt u 20 seconden de tijd om dit te doen. We hebben 8 scheidsrechters op de moto die gele kaarten uitdelen bij inbreuken op deze regel. Tevens hebben we 6 spotters die langs de kant staan en die ook gerechtigd zijn om inbreuken te noteren en door te geven.

  Bij gele kaarten (straftijd) krijgt u:

  • 1 gele kaart = Er wordt 5 minuten straftijd bij uw eindtijd bijgeteld aan de finish
  • 2 gele kaarten = DSQ

  Opgelet, indien uw nummer door 1 van onze vaste spotters wordt genoteerd gaat u tijdens de wedstrijd geen kaart zien, maar worden er wel 5 minuten straftijd bij uw eindtijd bijgeteld. Aan de finish gaat een bord uithangen met daarop alle nummers die een overtreding begaan hebben.

  Gele kaarten (straftijd) krijgt u bij:

  1. Inbreuk tegen de hierboven genoemde draftregels
  2. Langdurig langs de linkerkant van de weg rijden
  3. Inhalen / passeren van een deelnemer langs rechts
  4. Opzettelijk wegwerpen van bidons, gels en dergelijke verpakkingen BUITEN de dropzone (deze is 100m voor en na een bevoorrading )
  5. Fietsen in de wisselzone
  6. Zich laten begeleiden door iemand tijdens het lopen
  7. Zich laten bevoorraden door iemand buiten de DROP zone (100m voor en na een bevoorradingspost)

  Rode kaart (DSQ) krijgt u bij:

  1. 2 inbreuken die 5 minuten straftijd tot gevolg hebben
  2. Grof verbaal of fysiek geweld tegen een scheidsrechter of andere deelnemers
  3. Uitermate grof stayergedrag (op minder dan 5 meter afstand rijden)

Media


 • Foto's 2020

  Zo snel mogelijk na het event kan u hier de foto's terugvinden.


  Resultaten


  • 2020

   Klik hier voor de resultaten van 2020. (vanaf 29/08/2020)

  F.A.Q. 's


  • Is er een fietshersteldienst aanwezig?

   We gaan er natuurlijk vanuit dat je fiets tiptop in orde zal zijn op de dag van het evenement. Moesten er toch nog kleine problemen zijn op de dag zelf dan is Tom van À BLOC er om u aan zijn mobiele werkstand te verwelkomen voor kleine depannage of snelle check-up. Deze service is volledig gratis maar eventuele nieuwe onderdelen moeten uiteraard wel betaald worden.

  • Is een specifiek niveau vereist voor deelname aan jullie triathlons?

   Nee, alle niveau's zijn welkom. Het MTB-parcours op zondag vereist wel enige ervaring.  Je zorgt er wel best voor dat je de afstanden per discipline binnen de cut-off tijd kan afleggen. De tijdslimieten vind je bij event informatie.

  • Wat als ik de tijdslimiet niet haal?

   Je zal jammer genoeg de wedstrijd moeten staken. Na de cut-off tijden kunnen we niet garanderen dat het parcours nog juist is afgepijld en/of alle seingevers nog op post zijn. Als er specifieke regels zijn hier omtrent zal dit opgenomen worden in de race briefing.

  • Vanaf wanneer word ik in de veteranen reeks ingedeeld?

   Iedereen met een leeftijd van 40 jaar of ouder op 31 december van datzelfde jaar zal in de veteranen reeks ingedeeld worden. Men zal dus in de veteranen reeks worden ingedeeld vanaf het jaar dat men 40 jaar zal worden. Ben je op het moment van de wedstrijd nog 39 jaar en moet je later op het jaar nog 40 jaar worden zal je voor deze wedstrijd al wel in de veteranen reeks ingedeeld worden.

   Dezelfde werkwijze wordt aangehouden bij de categorieën 50+ (vanaf 50 jaar) en 60+ (vanaf 60 jaar).
  • Is het parcours verkeersvrij?

   Het parcours is niet verkeersvrij. Wanneer je op de openbare weg komt, moet je de verkeersregels en seingevers respecteren.

  • Mag ik deelnemen met een e-bike?

   Nee, E-bikes zijn niet toegestaan tijdens onze multisport events.

  • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

   Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Larssie account. Je doet dit dus helemaal zelf!

   Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

   Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

   Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

  • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

   Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


  • Doe gratis mee door onze CREW te vervoegen!


   We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

   Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Je kan éénmalig komen helpen op 1 bepaald event of je kan solliciteren om bij onze vaste crew/team te komen. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

   Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden   we zijn op zoek naar een nieuwe vaste medewerker ( magazijnier/polyvalent medewerker ) in loondienst ( 19 tot 38u/week ) - indiensttreding tussen 1 september en 15 oktober 2020. Bekijk hier de sollicitatie . Reageren/solliciteren kan via jobs@sportevents.be. Graag ontvangen we uw motivatiebrief, referenties en CV.

   • 1. INDIVIDUELE MEDEWERKER ÉÉNMALIG

   • 2. INDIVIDUELE MEDEWERKER CREW / TEAM (min 5x/jaar)

   • 3. GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

   • 4. VASTE MEDEWERKER IN LOONDIENST

  • Kan ik de gpx van de parcoursen al krijgen?

   De GPX-files van de verschillende parcoursen worden ter beschikking gesteld in de week voor het evenement. Dit via de site en via de briefing die per mail naar alle deelnemers wordt gestuurd.

  • Is drafting toegelaten? Welke regels gelden er bij non-drafting?

   Drafting/stayeren tijdens het fietsen op zaterdag is niet toegestaan. Volle wielen en schijfremmen zijn toegestaan. Ons volledige regelement is terug te vinden bij event informatie - reglementen.

  • Kunnen we een fiets/mtb huren?

   Nee, wij beschikken niet over een fietsverhuurdienst. Je kan altijd in de buurt bij de lokale fietsenmaker informeren of die fietsen verhuurt. Bij camping Buitensport in Houfalize kan je alvast terecht voor een MTB.

  • Is eigen bevoorrading toegestaan?

   Persoonlijke bevoorrading is toegestaan voor deze wedstrijd. 

  • Is er een bike wash voorzien?

   We hopen natuurlijk op stralend fietsweer maar bij echt slecht weer zullen we een mogelijkheid voorzien om je fiets af te spuiten.

  • Krijg ik korting met een wedstrijdlicentie van de triathlonfederatie?

   Onze events zijn onafhankelijk van de triathlonfederatie georganiseerd en we kunnen daarom geen kortingen geven voor atleten die in het bezit zijn van een licentie.

  • Mag ik zwemmen met wetsuit?

   Bij een watertemperatuur van 23°C of hoger wordt een wetsuit verboden. Bedraagt de watertemperatuur 16°C of lager, is een wetsuit verplicht. De watertemperatuur wordt de dag voor de wedstrijd gemeten en meegedeeld via sociale media en SMS.

  • De inschrijvingen zijn volzet, is er een wachtlijst?

   We werken niet met een wachtlijst. Als mensen annuleren komen deze plaatsen vrij en kan je via de Larssie inschrijven. Je kan onze site en sociale media in het oog houden waar we zullen communiceren als er plaatsen vrijkomen.