Trailrunning

Grid View:

64 geregistreerd

Een virtuele wedstrijd over het Grizzly100 parcours. Verschillende klassementen en elke week leuke challenges...


Ontdek het Nationaal Park Hoge Kempen..


Start en aankomst in het hartje van Spa. Keuze uit 10, 27 of 50km over een zeer wisselend parcours met de prachtige vergezichten!..


272 geregistreerd

Een trail door de prachtige bossen van de Gaume, langs de Semois en met een frisse Orval bij aankomst!..


Een Afterwork Trail in de prachtige Vlaamse Ardennen! Kom mee genieten van de derde editie! Na de inspanning kan je ontspannen met een drankje en tapas op het prachtige terras van het recreatieoord De..


530 geregistreerd

Doe mee onze LockDown (Trail)Run Challenge en blijf actief tijdens deze Lockdown! Deelname is gratis. Keuze uit 30minuten, 60minuten of 42km!..


302 geregistreerd

Een trail tussen de kabouters van Achouffe met aan de finish een frisse “La Chouffe”!..


220 geregistreerd

Een trail tussen de kabouters van Achouffe met aan de finish een frisse “La Chouffe”!..


222 geregistreerd

Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de tweede editie van de Mar..


69 geregistreerd

Epic trail van 100km, 60km, 40km, 23km, 10km of 14km (semi-night) in La Roche-en-Ardenne..


223 geregistreerd

Klassieker met prachtige parcours in de omgeving van La Roche. Afstanden van 13 tot 42km...


97 geregistreerd

Klassieker met prachtige parcours in de omgeving van La Roche. Afstanden van 13 tot 42km...


36 geregistreerd

Een uitdagende trail aan het Drielandenpunt met start en aankomst op de Vaalserberg, het hoogste punt van Nederland. Keuze uit vier afstanden: 11, 21, 30 of 48km!..


27 geregistreerd

Zaterdag 29 augustus 2020 is het zover: de achtste editie van de Manneken Pis Trail! Je kan kiezen uit 9, 15, 25 en 42km...


350 geregistreerd

Een nieuwe trail in Heuvelland met de bekendste berg van West-Vlaanderen op het parcours "De Kemmelberg"..


9 geregistreerd

Op zaterdag 12 en zondag 13 september 2020 wordt er weer een nieuwe editie van de Sint Pietersbear Trail georganiseerd.NIEUW zijn de 7 km en 14km trail op zaterdag 12 september. Het is ook mogelijk om..


47 geregistreerd

Op zaterdag 12 en zondag 13 september 2020 wordt er weer een nieuwe editie van de Sint Pietersbear Trail georganiseerd.NIEUW zijn de 7 km en 14km trail op zaterdag 12 september. Het is ook mogelijk om..


Early Bird - nog 18 tickets

De Trail du Barrage is één van de mooiste trailruns in België met 95% off-road...


Een unieke en uitdagende trail vlakbij de metropool Antwerpen..


Early Bird - nog 38 tickets

Een trail doorheen de "groene long" van Brussel: het Zoniënwoud..


44 geregistreerd

Op zaterdag 24 oktober wordt er weer een nieuwe editie van de Bear Trail & van de Grizzly 100 georganiseerd...


Early Bird - nog 110 dagen

Les Boucles Ardennaises dat zijn een Halve Marathon Trail, een Marathon Trail van 42km en een 10km. ..


1292 geregistreerd

De achtste editie van de Cauberg Trail Run in de gemeente Valkenburg aan de Geul...


8 geregistreerd

Op zondag 15 november 2020 wordt er weer een nieuwe editie van de Alfa Bear Trail georganiseerd...


Een aaneenschakeling van terrils, waarbij je boven steeds getrakteerd wordt op een prachtig vergezicht op de urbanisatie van Charleroi...


100% Offroad! Ver van het asfalt en het verkeer, geniet van de parcoursen die rijk zijn aan meer dan 450 wilde soorten vegetatie...


Een winterse trail en wandeling in de buurt van La Roche-en-Ardenne met afstanden van 9km, 20km, 28km of 45km (trail) of 3km, 5km of 9km (walk)...


9 geregistreerd

Op zaterdag 12 december wordt er weer een nieuwe editie van de Terhills Trail georganiseerd...


Een winterse trailrun in het centrum van het land met parcoursen doorheen het Meerdaalwoud. Afstanden van 10, 12, 17, 18, 26, 29 en 43km verdeeld over 2 dagen...


Een winterse trailrun in het centrum van het land met parcoursen doorheen het Meerdaalwoud. Afstanden van 10, 12, 17, 18, 26, 29 en 43km verdeeld over 2 dagen...


NaturaRun Hageland: op 17.01.2021 met afstanden van 18km, 14km, 10km en 5km door het Chartreuzenbos...


Ben je op zoek naar een échte uitdaging? Heb je aan één afstand niet genoeg? Schrijf je dan nu in voor de Multistage Scott Xtrails Houffalize: De Kamikazetrail en Semi-nighttrail op zaterdag en de Hou..


Een semi-nighttrail in de prachtige natuur van Houffalize. Vergeet je Petzl hoofdlamp niet want je start misschien bij daglicht maar finishen doet iedereen 's nachts!..


Een echte wintertrail in de prachtige natuur van Houffalize. De Houffa Trail heeft alle nodige ingrediënten voor een perfecte wintertrail: single tracks, steile klimmen, brede bospaden en prachtige ve..


Early Bird - nog 156 dagen

De Drielandenpunt Trail Winter vindt plaats op het Drielandenpunt in Vaals. Vanuit Nederland word je richting België geloodst en via Duitsland terug naar Nederland! ..


Een prachtige trail in een ontspannen sfeer! Kom naar de eerste editie van de Kluisberg Trail in hartje Kluisbergen!..


Start en aankomst nabij de Abdij van Westmalle. Loop de NaturaRun Westmalle met ons mee en geniet van een lekkere Westmalle proever (gratis) na de loop!..


Een trailrun over het strand en door de duinen in Koksijde. Afstanden van 49, 36, 28, 21 of 13km...


Uitdagende trailrun voor duo's in La Roche-en-Ardenne op zaterdag 27 maart 2021. Kies je maatje en doe mee!..


Een uitdagende NaturaRun in het hartje en de groende long van onze Brusselse hoofdstad. Kom het Zoniënwoud ontdekken en start aan het idyllische kasteel van Groenendaal!..


45 geregistreerd

Dit is de ‘Holy Grail’ van de duursporters en de zwaarste endurance challenge van België!..


De Scott Xtrails Vogezen is een uniek meerdaags avontuur in de Vogezen! Kies uit verschillende combinaties van afstanden en neem deel aan 3trails op 2dagen in het skidorpje Le Markstein (1183m)...


Keuze uit verschillende afstanden, voor ieder wat wils! Een weekendje weg met de familie is perfect mogelijk want in dit bergdorpje is van alles te doen! Schrijf je in voor de vierde editie van de Tra..


Een korte maar pittige trail in Le Markstein, een geweldig skidorpje op 1183m hoogte! De technische eerste afdaling is er eentje om U tegen te zeggen en de finish via de stairway to hell zult u nooit ..


Een Afterwork Trail na het werk in de natuur die rijk is aan meer dan 450 diersoorten! Na de inspanning is er ontspannen met een drankje en tapas op het prachtige terras van het Dolce Hotel. ..


Trail de Chimay gaan door op wandelafstand van de abdij van Scourmont. Na de finish geniet je van een gratis degustatie Chimay maar wordt je door de glooiende natuur rond Chimay geloodst!..

Weergeven 1 t/m 43 van in totaal 43