Nature

Marathon Zoniënwoud

vanaf €10,00
Inbegrepen in de prijs : 

4 Hoogkwalitieve GPX / Routes  (5, 10, 21 en 42km)
Roadbook vol info , nuttige plaatsen onderweg, tips...
Waardebon 5 euro bij deelname aan een trail event van Sportevents
Waardebon 10 euro bij Runners' Lab
Waardebon 100 euro bij Vakantiehuis Ardennen
Ranking of Klassement  (niet verplicht)
Organisator:


GPX - CHALLENGE van 5, 10, 21 en 42km 

19 jan tem 31 okt 2021


Sportevents, organisator van jaarlijks tientallen trailrun- en wandelevents heeft in het grootste woud van het land een prachtige trail marathon uitgestippeld. Deze marathon verbindt drie parcoursen van drie verschillende evenementen: De Trail de Bruxelles, Naturarun Hoeilaart en Naturarun La Hulpe vormen samen het decors voor deze Marathon Zoniënwoud.

De juiste weg vind je door het volgen van de GPX-route. Deze leg  je al lopend of al wandelend af. We voorzien 4 verschillende afstanden: 5km - 60m+ / 10km - 150m+ / 21km - 290m+ / 42km - 540m+. Zo kan iedereen zich kan uitleven in de groene long van Brussel ! De routes bevinden zich op mooie en uitdagende wandelpaden en is voor 95% offroad. Al lopend paseer je enkel interessante bezienswaardigheden zoals de Renbaan van Bosvoorde, de koninklijke loge op de renbaan van Groenendaal en het Kasteel van La Hulpe! Alle cafés, stopplaatsen en interessante plaatsen zijn mooi aangeduid als waypoints. Ons uitgebreid roadbook bevat naast de contactgegevens van iedereen op de route, openingsuren ook handige tips & tricks voor onderweg.

OPGELET - ROUTE NIET TOEGANKELIJK VOOR MOUTAINBIKERS OF FIETSERS !

 

Hoewel de meesten  onder jullie gewoon gaan genieten van deze route, zonder naar het uurwerk te kijken, willen we toch een zeker competitie aspect aanbieden. Veel succes aan iedereen, ongeacht hoe snel je bent en vergeet niet te genieten onderweg !

Om te worden opgenomen in deze ranking dien je ons een link van jouw activiteit op Strava, Garmin Connect, Polar Flow of andere te bezorgen.
Dit kan door in te loggen in uw account en het resultaat via jouw inschrijvingen op te laden. Vervolgens plaatsen we je hier in onze ranking.
De tijd is inclusief alle rustpauzes, alle eventuele stops worden bijgeteld.


5km

Ranking 5km

10km

Ranking 10km

21km

Ranking 21km

42km

Ranking 42km