Nature

Lockdown Triathlon Bilzen

 
 
vanaf 0,00€
Organisator:

1km RUN - 100km BIKE - 10km RUN 


Facebook Sportevents   Twitter Sportevents   Instagram Sportevents   Vimeo Sportevents

Loop en fiets "virtueel" de geannuleerde 111 triathlon van Bilzen het weekend van 23-24 mei - Gebruik hiervoor jouw eigen, favoriete parcours  - Registreer alles met je horloge of gps, synchroniseer met Strava en wij gieten alles in een mooie uitslag. 

Richtlijnen en regels

1.     Leg (zo snel mogelijk) de 3 onderdelen van de opgegeven challenge af. Let op dat je hierbij de correcte afstanden aflegt!         

111 Bilzen: 1km (lopen), 100km (fietsen) en 10km (lopen).

2.     Activiteiten die de vooropgestelde afstand niet bereiken (bvb 99,5km fietsen of 9,8km lopen) worden niet verwerkt in de resultaten.

3.     Elk onderdeel van de “triathlon” moet geregistreerd worden door je smartwatch of gps als een aparte activiteit. De loop- of fietsactiviteit moet dus een aparte file zijn en mag niet onderdeel zijn van een langere activiteit. Tip – je kan met Strava een stuk uit een lange training “knippen”.

4.     De activiteiten mogen over 2 dagen verspreid worden en mogen in willekeurige volgorde worden afgelegd maar moeten op zaterdag 24 mei en/of zondag 25 mei worden afgelegd.

5.     De route mag uit 1 of meerdere rondjes bestaan of mag van punt naar punt.

6.     NON DRAFTING: Aangezien de iLumen Bilzen 111 een non drafting wedstrijd is roepen wij op om het fietsonderdeel ook hier volledig individueel af te werken. Uiteraard is het niet eenvoudig dit allemaal te controleren. Daarom rekenen wij op de sportiviteit van iedere deelnemer om zich aan dit gentlemen's agreement te houden.

7.     Indoor activiteiten op loopband en smart trainer zijn niet toegestaan.

8.     Hou steeds rekening met de geldende voorwaarden en COVID-19 richtlijnen van de regering in je land en respecteer ten allen tijde de verkeersregels!

9.     Je activiteit synchroniseren met STRAVA en markeren als “RACE” VOOR zondagavond 25 mei 21.00

10.   Je activiteit openbaar zetten voor iedereen

11.   Naamgeving activiteit - Geef elke poging als naam “Lockdown – 111 Bilzen"


12.   BELANGRIJK : Stuur een MAIL met daarin de link van je activiteit(en) naar timing@sportevents.eu. Onze admins zullen zich enkel op deze mails baseren om de klassementen op te maken.

        OPMERKING: Je hoeft niet per se te wachten tot je 3 activiteiten volledig zijn om deze door te geven. Doe je bv het fietsen op zaterdag en lopen pas op zondag, stuur ons dan alvast de fietsproef door op zaterdag.


Nadat je je hier rechts inschrijft, krijg je van ons een automatische bevestiging email met daarin nog wat instructies.

Op maandag publiceren we het "klassement" hier op onze site. Inschrijven kan tem zaterdagmiddag 23 mei. 


Bekijk event op Facebook