Nature

EPICTRAIL

vanaf €10,00
Inbegrepen in de prijs : 

Hoogkwalitieve GPX / Route met waypoints
Roadbook vol info , nuttige plaatsen onderweg, tips...
Cadeau Scarff headwear of plooibare cup
Waardebon 10 euro bij Runners' Lab
Waardebons (2x 15 euro) bij hotels  Floreal & Vayamundo 
Waardebon 100 euro bij Vakantiehuis Ardennen
Ranking of Klassement  (niet verplicht)
Organisator:

GPX - CHALLENGE van 66km en 2144D+

11 Jan tem 30 sept 2021


Sportevents, organisator van jaarlijks tientallen trailrun- en wandelevents heeft 2 van de bekendste Ardeens stadjes met elkaar verbonden. Deze 66km lange route brengt je van La Roche en Ardenne naar Houffalize en terug ( of omgekeerd ) 

De juiste weg vind je door het volgen van de GPX-route. Deze leg  je al lopend of al wandelend af op 1 dag of gespreid over 2 dagen . Dit prachtige off-road parcours laat je werkelijk het mooiste van de streek zien. Via compleet ongekende wegen passeer je ook de popum toeristische trekpleisters. Alle cafés en stopplaatsen zijn mooi aangeduid als waypoints. Ons uitgebreid roadbook bevat naast de contactgegevens van iedereen op de route, openingsuren ook handige tips & tricks voor onderweg.

Het traject La Roche - Houffalize is 30km lang en de route van Houffalize naar La Roche bedraagt 36km. 
Deze route legt men tegenwijzersin af, is verboden en ook onmogelijk voor mountainbikers en is zowel in de winter als in de zomer toegankelijk. Er zijn GEEN rivier oversteken.

Je loopt of wandelt deze challenge tussen 11 jan en 30 sept 2021 wanneer en met wie je wil. Ben je competitief ingesteld, geef dan je tijd door en we plaatsen je in onze 2021 ranking, welke definitief zal zijn op 1 okt !

Als je van plan bent deze route te lopen in het jachtseizoen (mogelijke verlenging tot februari) dan is het mogelijk dat delen van het parcours niet toegankelijk zijn. Dit wordt steeds aangegeven met rode borden “Passage Interdit”.


Als er enkel gele waarschuwingsborden staan mag je wel door. Je kan je op voorhand informeren via de volgende pagina's : 

- https://www.houffalize.be/evenements/calendrier-chasses-automne-2020-005.pdf
- https://www.coeurdelardenne.be/


Al is dit spijtig genoeg niet altijd 100% sluitend.


Op volgende data is er jacht aangekondigd : 

- 23/01/2021
- 30/01/2021
- 31/01/2021Update : 08/01/2021

Hoewel de meesten  onder jullie gewoon gaan genieten van deze route, zonder naar het uurwerk te kijken, willen we toch een zeker competitie aspect aanbieden. Veel succes aan iedereen, ongeacht hoe snel je bent en vergeet niet te genieten onderweg !

Om te worden opgenomen in deze ranking dien je ons een link van jouw activiteit op Strava, Garmin Connect, Polar Flow of andere te bezorgen.
Dit kan door in te loggen in uw account en het resultaat via jouw inschrijvingen op te laden. Vervolgens plaatsen we je hier in onze ranking.
De tijd is inclusief alle rustpauzes, alle eventuele stops worden bijgeteld.66km

Ranking 66km

LIVE RESULTS - Longest Day Trail and Walk