Nature

EPICTRAIL Eifel

vanaf €10,00
Inbegrepen in de prijs : 

Hoogkwalitieve GPX / Route met waypoints
Roadbook vol info , nuttige plaatsen onderweg, tips...
Waardebon 10 euro bij Runners' Lab
Waardebon 100 euro bij Vakantiehuis Ardennen
Ranking of Klassement  (niet verplicht)
Organisator:


GPX - CHALLENGE van 66km 


Sportevents, organisator van jaarlijks tientallen trailrun- en wandelevents heeft een prachtige route gemaakt doorheen de Eifel streek.

De juiste weg vind je door het volgen van de GPX-route en deze leg  je al lopend of al wandelend af. Dit prachtige off-road parcours laat je werkelijk het mooiste van de streek zien. Via compleet ongekende wegen passeer je ook de popullairste toeristische trekpleisters. Alle cafés en stopplaatsen zijn mooi aangeduid als waypoints. Ons uitgebreid roadbook bevat naast de contactgegevens van iedereen op de route, openingsuren ook handige tips & tricks voor onderweg.

Wil je graag weten vanaf wanneer deze route te downloaden valt, klik dan hiernaast op de groene download knop en laat je mail adres achter. 

Hoewel de meesten  onder jullie gewoon gaan genieten van deze route, zonder naar het uurwerk te kijken, willen we toch een zeker competitie aspect aanbieden. Veel succes aan iedereen, ongeacht hoe snel je bent en vergeet niet te genieten onderweg !

Om te worden opgenomen in deze ranking dien je ons een link van jouw activiteit op Strava, Garmin Connect, Polar Flow of andere te bezorgen.
Dit kan door in te loggen in uw account en het resultaat via jouw inschrijvingen op te laden. Vervolgens plaatsen we je hier in onze ranking.
De tijd is inclusief alle rustpauzes, alle eventuele stops worden bijgeteld.66km

Ranking 66km

TRAIL D'ORVAL - Nog (maar) 50 plaatsen beschikbaar