Nature

EPICRIDE MTB

vanaf €10,00
Inbegrepen in de prijs : 

Hoogkwalitieve GPX / Route met waypoints
Roadbook vol info , nuttige plaatsen onderweg, tips...
Waardebons (2x 15 euro) bij hotels  Floreal & Vayamundo 
Waardebon 100 euro bij Vakantiehuis Ardennen
Organisator:


GPX - MTB CHALLENGE van 70km Sportevents, organisator van jaarlijks tientallen events heeft 2 van de bekendste Ardeens stadjes met elkaar verbonden. Deze 72km lange mountainbike route brengt je van La Roche en Ardenne naar Houffalize en terug ( of omgekeerd ) 

De juiste weg vind je door het volgen van de GPX-route. 

Deze gevarieerde mountainbike route, zowel wat betreft het type terrein als het landschap, is toegankelijk voor alle niveaus, met 1 prachtige zelf aanlegde, technische passage op privé terrein ( beginners kunnen deze makkelijk overslaan ) . Geniet van al het moois dat de Ardense natuur te bieden heeft op een parcours die zich 85% offroad afspeelt.

2 van de meest bekende Mountainbike stadjes La Roche en Houffalize nu met elkaar verbonden !
Wij hebben voor u de mooiste paden in de regio geselecteerd, Via compleet ongekende wegen passeer je ook de toeristische trekpleisters. Alle cafés en stopplaatsen zijn mooi aangeduid als waypoints. Ons uitgebreid roadbook bevat naast de contactgegevens van iedereen op de route ook handige tips & tricks voor onderweg.

 La Roche - Houffalize - La Roche | 71,3KM | 2050m+

 
Houffalize - La Roche - Houffalize | 71,3KM | 2050m+ 

Als je van plan bent deze route af te leggen in het jachtseizoen (mogelijke verlenging tot februari) dan is het mogelijk dat delen van het parcours niet toegankelijk zijn. Dit wordt steeds aangegeven met rode borden “Passage Interdit”.


Als er enkel gele waarschuwingsborden staan mag je wel door. Je kan je op voorhand informeren via de volgende pagina's : 

- https://www.houffalize.be/evenements/calendrier-chasses-automne-2020-005.pdf
- https://www.coeurdelardenne.be/


Al is dit spijtig genoeg niet altijd 100% sluitend.


Op volgende data is er jacht aangekondigd : 

- 23/01/2021
- 30/01/2021
- 31/01/2021Update : 08/01/2021