Update 07.07.2020

COVID-19 maatregelen

Hiervoor plannen we tot nader order volgende maatregelen om alles op een veilige manier te laten verlopen: 

 1. Een gereduceerd aantal deelnemers per afstand (snel inschrijven is dus de boodschap!) 
 2. Indien een event niet toch kan doorgaan wegens een heropflakkering van COVID-19 geldt 100% refund van het inschrijvingsgeld. 
 3. Geen daginschrijvingen meer.
 4. De borstnummers met geïntegreerde timingchip worden per post opgestuurd, GEEN afhaling ter plaatse (uitgezonderd multisport en triathlon events).
 5. Bevoorradingen zijn er enkel indien het voor de deelnemers onmogelijk is om de afstand af te leggen in autonomie. Bv afstanden groter dan 40km
 6. Geen eindbevoorrading.
 7. Geen douches en bewaring sporttassen.
 8. Elke afstand krijgt een tijdslot toegewezen (uitgezonderd multisport events en triathlons): Een periode van 15-30 minuten waarin men vrij kan starten. Lopen kan samen maar enkel in je “bubbel”. Ambitieuze wedstrijdlopers starten steeds samen (op 1,5m) aan het begin van het tijdsslot. Alle tijden in de uitslag zijn netto tijden.
 9. Geen podium ceremonie. 

Dankzij deze maatregelen zijn we ervan overtuigd dat we voldoen aan alle eisen en dat de beleving op onze (trail)wedstrijden zeker en vast niet veel moeten inboeten aan vroeger. 
We hopen jullie dan ook zo spoedig mogelijk aan de start te kunnen zien van één van onze events. 


Update 03.07.2020

We hebben groen licht gekregen van het stadsbestuur Deinze voor de organisatie van de City Triathlon Deinze  op 23 augustus 2020.


Update 25.05.2020.

Alle aangevraagde compensatiecodes voor de door COVID-19 geannuleerde events die normaal plaatsvonden tussen 10 maart en 23 augustus 2020 zijn verstuurd.
Deze zijn vrij te gebruiken voor al onze events en zijn geldig tem 31 dec 2021. 

Onze 2 eerste events op de kalender die zeker doorgaan zijn de Trail des Fantômes (tussen 18 juli en 16 augustus) en de Double Dice op 2 augustus. Verder zijn we in nauw overleg met de stad Deinze over de City Triathlon Deinze van 23 augustus. Hier heeft het stadsbestuur nog geen positie ingenomen. Update 15.06.2020

De Trail des Fantômes gaat (gewijzigd) door. Mits wat aanpassingen kunnen we de Trail des Fantômes op een veilige manier laten doorgaan deze zomer. Klik hier voor alle informatie en inschrijvingen. Over Triathlon Deinze en andere evenementen in september kunnen we helaas nog geen 100% uitsluitsel bieden en is er bijgevolg nog geen communicatie mogelijk.


  
  Indien je toch nog een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.